Vianočný volejbalový turnaj

Stáva sa už tradíciou, že sa na konci kalendárneho roka stretnú u saleziánov nadšenci volejbalu s chuťou zahrať si a zabaviť sa. A preto sa 29. decembra uskutočnil Vianočný volejbalový turnaj.

Ráno sme sa všetci zišli v kostole na svätej omši, po ktorej sme sa presunuli do telocvične, kde prebehlo delenie do skupín, keďže tento rok sa turnaja zúčastnilo až 8 tímov. Potom si tímy vytiahli čísla, určilo sa poradie zápasov a mohlo sa začať hrať.

Celý deň sa niesol vo veľmi príjemnej atmosfére, všetci súťažiaci sa navzájom podporovali a úsmev ich neopúšťal ani počas tých najnapínavejších momentov.

Počas obedu bol pre nás pripravený výborný guľáš a pohostiť sme sa mohli aj chutnými koláčikmi. Po doplnení energie nasledovali posledné zápasy.

Mali sme možnosť vidieť staré známe družstvá, ktoré ani tento rok svojou hrou nesklamali, ale objavili sa tu aj nové tváre, ktoré nám tiež predviedli skvelé volejbalové výkony. Všetkým sa počas celého dňa veľmi darilo a nakoniec, po napínavom finále, skončil na prvom mieste tím Kačice. Všetci dostali sladko-slané odmeny a po úspešnom dni sme sa mohli pobrať domov.

Viera Vasiľová