Volejbalový turnaj vyhrali Gumkáči

V piatok 30. decembra 2022 panovala opäť v stredisku vianočná volejbalová nálada. Tímy Bow Tie, Dezolé, Gorazdovci ta i už (hostia z Humenného), Gumkáči, SPŠ MØDA, Šmerdzace kolenačky a Zlatý medveď si to najprv rozdali dopoludnia v dvoch skupinách. Skupina A hrala v telocvični nášho strediska a skupina B v telocvični na 6.ZŠ. Predpoludním sa zišli na svätú omšu v kostole, kde sa im prihovoril don Peťo Hrabovecký. A keďže sa slávil sviatok Svätej Rodiny, počas omše „si štyri manželské páry obnovili manželské sľuby,“ priblížila Aťa Soroková, jedna z organizátoriek turnaja a dodala: „a potom sme mali spoločný obed, guláš, ktorý nám pripravil salezián spolupracovník Vilo Falis“.

Semifinálové a zápasy sa už hrali len v stredisku. „Turnaj sme zakončili spoločnou modlitbou. Každé družstvo si odnieslo okrem pekných športových zážitkov aj niečo sladké vianočné a male praktické odmeny,“ doplnila Aťa Soroková.

 

Víťazní Gumkáči2. miesto Dezolé3. miesto Šmerdzace kolenačky4. miesto SPŠ MØDA5. miesto Gorazdovci ta i už6. miesto Bow Tiea 7. miesto Zlatý medveď